از عذابآورترين عارضههاي ظاهري، ريزش مو است. هيچکس از ريختن موهايش خوشش نميآيد و به هر روشي براي جلوگيري از ريزش مو متوسل ميشود تا جلوي اين اتفاق را بگيرد. روغن مو يکي از همين چارههاست که ديرزماني است که جاي خود را بين اذهان مردم باز کرده است. تاثير روغن جلوگيري از ريزش مو از مسائلي است که جدل بسياري بر سر آن وجود دارد و پيدا کردن يک پاسخ روشن و سرراست کار سختي مينمايد. اما من قصد دارم شما را از اين بلاتکليفي دربياورم و اين موضوع و رويش مجدد مو را در حد و اندازههاي خودم برايتان روشن کنم. اميد که کارگر افتد.
مهمترين اصل در ميزان تاثير روغن جلوگيري از ريزش مو به الگوي ريزش مو در فرد مرتبط است. در واقع اينکه چه عاملي باعث ريختن موها ميشود، اصل اساسي در کارايي يک روغن مو است. صعبالعلاجترين نوع ريزش، به دليل ژنتيک است که به همان ريزش ارثي معروف است. پزشکان سراسر دنيا هنوز راهکار قطعي براي جلوگيري از ريزش مو با اين الگو را کشف نکردهاند و طبيعي است که روغن جلوگيري از ريزش مو نيز نميتواند راه صد درصدي براي آن باشد. اما آنچه مهم است، تقويت موهاست که مثلا در کاربرد روغن ريش چشمگير است. چه بسا کساني که با استعمال مرتب آن توانستهاند به صورت خود، رنگ مردانه بزنند و اين را مديون روغن ريش مرغوبي هستند که طبق نظر متخصص و مشاور کارکشته، انتخاب کردهاند. اما آنچه روغنهاي گياهي در نمونههاي مبتني بر ژنتيک از درمان آن عاجزند، رويش مجدد مو است که همچون آب رفتهاي است که به جوي برنميگردد.
باز کردن مقولهي رويش مجدد مو بسيار تخصصي است و شايد نتوان لب کلام را در اين فرصت کم به گوش شما رساند؛ اما همينقدر کفايت ميکند که کلياتي از آن به محضر شما عرض کنم و از خدمتتان مرخص شوم. وقتي موهاي يک فرد ميريزد او پس از مراجعه به پزشک متخصص پوست و مو، از الگوي ريزش موهاي خود آگاه ميشود و طبق آن ميتواند تصميم بگيرد که به سمت روغن جلوگيري از ريزش مو برود يا نرود. مطمئنترين کار اين است که با دريافت يک مشاورهي حرفهاي يک روغن مو امتحان پس داده، استفاده کند و حتي اگر تأثير مورد انتظارش را نداشت، ضرري نکرده است؛ چون در داروهايي مثل روغن ريش معمولا عوارض خاصي متوجه شخص نيست مگر اينکه مريضيهاي جانبي متابوليسم بدن را به هم بريزد و عوارضي ظهور کند.
در بيمارهايي که الگوي ريختن موهايشان، ژنتيکي نيست، استفاده از روغن جلوگيري از ريزش مو ميتواند روش مؤثري براي کاهش سرعت اين اتفاق باشد. هرچقدر اين عمل با م پزشک انجام گيرد، تاثير روغن مو بيشتر خواهد بود. از توصيههايي که قابل تأمل است، مصرف ترکيبي از انواع روغنهاي شفابخش براي جلوگيري از ريزش مو است که شايد تهيهي آن کار هرکسي نباشد و به مرجع معتبر نياز است. در مورد استفاده از روغن ريش نيز همين کيفيت برقرار است و سروکله زدن با عطاريهاي پيشکسوت شايد آنچنان عاقلانه نباشد. پس راه را کج کنيد و در اينترنت براي سايتهاي تخصصيِ روغن ريش جستوجو کنيد. در زمينه رويش مجدد مو براي ريزشهاي غيرارثي، بستگي به فاکتورهاي متنوعي از جمله رژيم غذايي دارد که بايد در يک پکيج کامل جلو برود و صرف استفاده از روغن مو کفايت نميکند.
درباره این سایت